30 Eylül 2016 Cuma

Beyaz Ev / Ağva

En son yazımın ardından aylar geçmiş. Sene bitmeden biraz paylaşım yapayım dedim. 
Ülke olarak korkunç bir yaz geçirdik. Memleketimizi uçurumun kenarına kadar getirenlerin el üstünde tutulduğu canım ülkemde bakalım başımıza daha neler gelecek diye korkuyla bekleyeduruyoruz. 
***
Yaz bitse de yazın son günlerinden kalma bir kaç fotoğraf eklemek istedim. Şile bize çok uzak olmasa da senelerdir sadece iki kere gittik. Ağva'yı ise hiç görmemiştik. İnternette ki olumlu yorumlar nedeniyle Beyaz Ev uzun zamandır aklımda olan mekanlardandı.

Biz, bir Pazartesi günü kahvaltı etmek için gittik ve çok huzurlu keyifli saatler geçirdik. Burası, şehir dışında uzaklarda tatildeymişiz gibi hissetmemizi sağlayan, sessiz, temiz, sevimli, harika manzaralı bir butik otel. Bir ara konaklamak için de gelmeyi çok istiyoruz.
Bir güzel tarafı da Beyaz Ev'e adımınızı attığınızda bizi karşılayacak olan sevimli dostların olması. Bu güzelliğin adı "Herkül" açıkcası biz Herkül'den ayrılmakta epey zorluk çektik.
***
Kahvaltı sonrası manzaraya karşı içilen türk kahvesi ve sonrasında "muhakkak yine gelelim" telkinleriyle Beyaz Ev'den ayrılıp Şile'ye uğradık. Biraz yürüyüşten sonra keyifle eve döndük...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder